Rezerwując nocleg w hotelu, bardzo często oczekujemy nie tylko komfortowego pokoju, ale również możliwości skorzystania z restauracji. To bardzo wygodne rozwiązanie. Zamiast tracić czas na poszukiwanie najbliższego lokalu gastronomicznego, goście hotelowi mogą bez względu na porę dnia przekąsić coś smacznego. Bardzo ważne jest jednak, aby taka restauracja była miejscem z dobrym klimatem, miłą obsługą, a przede wszystkim smakowitą kuchnią.
W tym artykule przedstawimy najbardziej doceniane przez gości cechy dobrej restauracji hotelowej.
Restauracja Leśne Tarasy przy Hotelu Orle często wybieranym przez gości wypoczywających nad morzem w Gdańsku łączy rodzime, polskie smaki z kuchnią z różnych zakątków świata. Wszystkie potrawy przygotowywane są ze świeżych i w większości lokalnych produktów. Oprócz smakowitych dań tradycyjnych, takich jak np. pierogi, spróbować można tutaj różne rodzaje makaronów, lekkie sałatki, dania mięsne i ryby. W naszym menu znajdą coś dla siebie również najmłodsi goście. A na deser proponujemy pyszną i szarlotkę oraz inne domowe ciasta. Stały zestaw dań wzbogacamy co o różnorodne sezonowe propozycje, wychodząc naprzeciw oczekiwaniom nawet najbardziej wybrednych smakoszy.
Łatwo
nas znaleźć